Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanık kibrit görmek

Rüyada yanık kibrit görmek

Rüyada yanık kibrit görmek eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, atılan adımların zarar getireceğine, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yanık kibrit gördüyseniz:

  • Değerlendirmelerinizi yaparken en iyi tarafları kadar en kötü noktaları da görmeniz gerekiyor.

Rüyada yanık kibrit görmek kimsenin arkasından konuşmayacağına, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada kibritle mum yakmak sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına tabir olunur.

Rüyada kibritle sigara yakmak attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine alamet eder.

Rüyada birinden kibrit almak hayallerinin de yarım kalacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine delalet eder.

Rüyada kibrit kutusu görmek önemli bir makama terfi alacağına, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kibrit yakmaya çalışmak eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada kibrit almak kazancı arttıracağına, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine tabir olunur.

Rüyada kibrit görmek işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, maddi kayıpların sona ereceğine, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments