Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kibrit almak

Rüyada kibrit almak

Rüyada kibrit almak zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kibrit almak gördüyseniz:

  • Toplumla olan ilişkilerinizde, sezgilerinizi kullanın.

Rüyada kibrit görmek aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına yorulur.

Rüyada kibrit kutusu almak iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, ekonomik olarak büyük darbe alacağına delalettir.

Rüyada kibrit bulmak keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yanmış kibrit görmek iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, kendisiyle de gururlanacağına delalet eder.

Rüyada kibritle oynamak her türlü yakarışının karşılık bulacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kibrit yemek hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, imkânlarının çoğalacağına yorulur.

Rüyada kibrit çakmak yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına, kolaylıklara kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kibrit çöpü görmek sıkıntılarını arkasında bırakacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments