Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kibrit yakmaya çalışmak

Rüyada kibrit yakmaya çalışmak

Rüyada kibrit yakmaya çalışmak kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, ele geçen kazancın günden güne azalacağına, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kibrit yakmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Canınızı sıkan kişilere doğrudan karşı çıkmanız da, pasif kalmaktan daha verimli olabilir.

Rüyada kibrit yakmaya çalışmak sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, girdiği her işte büyük adımlar atacağına, adından söz ettirecek adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada kibritle sigara yakmak canın sıkılacağına, uzun ve hayırlı bir ömre, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kibrit almak kusursuz bir yaşama kavuşacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine alamet eder.

Rüyada ölüden kibrit almak daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada kibritle mum yakmak dertlerin uzaklaştırılacağına, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına yorulur.

Rüyada kibrit çakmak atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kibrit yaktığını görmek üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kutu kibrit görmek kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments