Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kibrit görmek

Rüyada kibrit görmek

Rüyada kibrit görmek bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada kibrit gördüyseniz:

  • Bazı girişimleriniz veya yaratıcılık gerektiren işler canlılığını yitiriyor olabilir.

Rüyada kibrit almak başarının garantileneceğine, duyduğu endişenin iki kat artacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına işarettir.

Rüyada yanık kibrit görmek yeni bir makama sahip olunacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada kibritle sigara yakmak sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına yorulur.

Rüyada kibritle oynamak o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, bahtının da çok parlak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kibrit yaktığını görmek büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yanan kibriti söndürmek kusursuz bir yaşama kavuşacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kutu kibrit görmek rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, mal kaybına uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kibritle mum yakmak aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments