Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kibritle sigara yakmak

Rüyada kibritle sigara yakmak

Rüyada kibritle sigara yakmak tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, para ve zaman ayıracağına, bir ömür olacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, zorlukların son bulacağına, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kibritle sigara yakmak gördüyseniz:

  • Kendinize bile aşırı gelen kaprislerinizle çevreyi bıktırabilir, bir çok anlaşmazlığa sebep olabilirsiniz.

Rüyada kibritle sigara yakmak hayırlı bir kısmetle tanışacağına, imkanlarının genişleyeceğine, depresyona gireceğine delalettir.

Rüyada kibritle mum yakmak azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kibritle ateş yakmak elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada kibrit yakmaya çalışmak ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine rivayet eder.

Rüyada yanmış kibrit görmek yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, kişinin adeta gençleşeceğine delalettir.

Rüyada kibrit kutusu görmek dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, hayatın düzene gireceğine, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kibrit kutusu almak evin kasasına giren gelirin artacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına delalettir.

Rüyada kibrit söndürmek elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments