Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kibrit kutusu görmek

Rüyada kibrit kutusu görmek

Rüyada kibrit kutusu görmek sorunlarından bu sayede kurtulacağına, bolluk ve bereket geçireceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine rivayet eder.

Rüyada kibrit kutusu gördüyseniz:

  • Doğrulara bağlı kalmalı ya da gerçekleri öğrenmelisiniz.

Rüyada kutu kibrit görmek çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada kibrit kutusu almak müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada kibrit kutusu görmek kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, ün sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada kibrit yaktığını görmek güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına delalet eder.

Rüyada kibrit söndürmek onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, kötü halin son bulacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine alamet etmektedir.

Rüyada yanan kibrit görmek gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada yanan kibriti söndürmek rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına yorulur.

Rüyada kibritle oynamak tatsız durumlar yaşanacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments