Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden kibrit almak

Rüyada birinden kibrit almak

Rüyada birinden kibrit almak baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, büyüyeceğine, umutsuz olacağına, kavgacı ve ters bir kişi olan rüya sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, rüya sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine yorulur.

Rüyada birinden kibrit almak gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konulara, finansal anlaşmalara ya da elinizde bulunan şeylerin değerini arttırıcı çalışmalara önem vermelisiniz.

Rüyada kibrit görmek girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine, varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kutu kibrit görmek kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada kibrit kutusu görmek kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinden kibrit almak sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Rüyada kibrit istemek onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, daha fazla kazanç elde edeceğine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada kibrit toplamak uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, anne babaya müjde verileceğine, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kibrit almak yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, ardından yeni bir işe gireceğine, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada yanık kibrit görmek alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments