Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanardağın patlamasını görmek

Rüyada yanardağın patlamasını görmek

Rüyada yanardağın patlamasını görmek ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada yanardağın patlamasını gördüyseniz:

  • Sıra dışı bir gelişme ya da farklı bir teklif sizi baskın karakter şekline dönüştürebilir.

Rüyada yanardağın patlamasını görmek her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada patlamış yanardağ görmek aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, güzelleşeceğine, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yanardağdan kaçmak hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yanardağ ateşi görmek rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına işarettir.

Rüyada yanardağdan akan lav görmek kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine delalettir.

Rüyada püsküren yanardağ görmek elinde avucunda olanı yitireceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine delalettir.

Rüyada yanardağa tırmanmak mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yanardağ külü görmek ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments