Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanardağdan akan lav görmek

Rüyada yanardağdan akan lav görmek

Rüyada yanardağdan akan lav görmek çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya, görme ve alma şansına sahip olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına delalettir.

Rüyada yanardağdan akan lav gördüyseniz:

  • Bazı kişileri zorlamanız durumunda gelebilecek sert tepkiler sizi rahatsız edebilir.

Rüyada yanardağdan akan lav görmek stres atılacak aktiviteler yapılacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada yanardağ lav görmek kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, huşu içinde devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yanardağ lavı görmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına işarettir.

Rüyada yanardağı lavı görmek zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına tabir olunur.

Rüyada püsküren yanardağ görmek her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, ev taşımaya delalet eder.

Rüyada sönmüş yanardağ görmek işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yanardağ ateşi görmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada patlamış yanardağ görmek rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments