Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanardağ külü görmek

Rüyada yanardağ külü görmek

Rüyada yanardağ külü görmek daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, keyfinden ve neşesinden olacağına, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, zorlukların biteceğine, fenalıkta bulunmaya, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine tabir olunur.

Rüyada yanardağ külü gördüyseniz:

  • Çizginizi bozmamalısınız.

Rüyada yanardağ külü görmek karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine işarettir.

Rüyada yanardağ lavı görmek ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına delalet eder.

Rüyada yanardağın patlamasını görmek Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına alamet eder.

Rüyada püsküren yanardağ görmek rızkının azalacağına, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada sönmüş yanardağ görmek çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına işarettir.

Rüyada yanardağdan akan lav görmek anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, şansının da döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada yanardağı lavı görmek sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulur.

Rüyada yanardağa tırmanmak üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments