Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanardağdan kaçmak

Rüyada yanardağdan kaçmak

Rüyada yanardağdan kaçmak hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, sağlık sorunlarının geçici olacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, hasta ve üzgün olacağına, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, kalkınacağına ve yükseleceğine inanılır.

Rüyada yanardağdan kaçmak gördüyseniz:

  • Başkalarının planlarındaki değişiklikler nedeniyle sorun yaşanabilir.

Rüyada yanardağdan kaçmak arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada sönmüş yanardağ görmek galibiyet kazanacağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada yanardağdan akan lav görmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada yanardağa tırmanmak elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, deniz aşırı işler yapılacağına işaret eder.

Rüyada yanardağı lavı görmek itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada püsküren yanardağ görmek gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına delalet eder.

Rüyada yanardağ ateşi görmek bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine tabir olunur.

Rüyada yanardağ lavı görmek sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments