Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patlamış yanardağ görmek

Rüyada patlamış yanardağ görmek

Rüyada patlamış yanardağ görmek güzel bir birlikteliğe başlanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada patlamış yanardağ gördüyseniz:

  • Bazı sorular sormalı, cevapları alana veya cevaplara kafanızda yer bulana kadar zaman kazanmalısınız.

Rüyada yanardağın patlamasını görmek sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, canın ve malının da her zaman güvende olacağına işaret etmektedir.

Rüyada patlamış yanardağ görmek dolandırılacağına, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada püsküren yanardağ görmek kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada sönmüş yanardağ görmek hayır işleri ile uğraşılacağına, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına delalettir.

Rüyada yanardağa tırmanmak sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada yanardağı lavı görmek içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına delalet eder.

Rüyada yanardağ lavı görmek ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, rüya sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına işarettir.

Rüyada yanardağ külü görmek dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, zorlukların artacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments