Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada püsküren yanardağ görmek

Rüyada püsküren yanardağ görmek

Rüyada püsküren yanardağ görmek haksızlık ve nankörlük göreceğine, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine, yaşamının daha kolay hale geleceğine, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada püsküren yanardağ gördüyseniz:

  • Türlü manevrayla sizi yönlendirmek veya oyun dışı bırakmak isteyen bir kişiye aynı zeki hamleyle yaklaşmanız gerekebilir.

Rüyada püsküren yanardağ görmek sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine delalettir.

Rüyada su püskürtmek hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada ateş püskürten ejderha görmek daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada püsküt görmek atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski püskü ev görmek sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına delalet eder.

Rüyada patlamış yanardağ görmek zamandan da kar edeceğine, kazancının epey düşeceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sönmüş yanardağ görmek aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına işaret eder.

Rüyada yanardağ lav görmek ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments