Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanardağ ateşi görmek

Rüyada yanardağ ateşi görmek

Rüyada yanardağ ateşi görmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, mutluluk bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yanardağ ateşi gördüyseniz:

  • Alınan kararları anlayabilmek için seçeneklerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada yanardağ ateşi görmek haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada sönmüş yanardağ görmek sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada yanardağ lav görmek eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine yorulur.

Rüyada püsküren yanardağ görmek yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına rivayet eder.

Rüyada patlamış yanardağ görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına işarettir.

Rüyada yanardağı lavı görmek büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, bazı sıkıntılara düşeceğine, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına alamet etmektedir.

Rüyada yanardağın patlamasını görmek yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada yanardağdan akan lav görmek kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, zararın telafi edileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments