Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanardağa tırmanmak

Rüyada yanardağa tırmanmak

Rüyada yanardağa tırmanmak niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine işarettir.

Rüyada yanardağa tırmanmak gördüyseniz:

  • Olay yaratmaya ya da olayları büyütmeye çalışan kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada yanardağa tırmanmak temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine delalet eder.

Rüyada yanardağ külü görmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, iyi anlaşacağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına alamet eder.

Rüyada yanardağ lav görmek kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına işaret eder.

Rüyada yanardağın patlamasını görmek kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, adının fesada karışacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına yorulur.

Rüyada yanardağdan kaçmak çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yanardağ ateşi görmek çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada patlamış yanardağ görmek sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına işarettir.

Rüyada yanardağ lavı görmek rahatının ve gelirinin artacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments