Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanardağı lavı görmek

Rüyada yanardağı lavı görmek

Rüyada yanardağı lavı görmek dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, şansının hep açık olacağına, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, önünü açacağına delalet etmektedir.

Rüyada yanardağı lavı gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz kişiler sizi hayal kırıklığına uğratabilir veya belli işleri tamamlamayabilirler.

Rüyada yanardağ lav görmek büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yanardağı lavı görmek yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yanardağ lavı görmek eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, iyi konumlara geleceğine, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yanardağdan akan lav görmek kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada püsküren yanardağ görmek tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, beklenen mirasın alınacağına, eline haram para geçeceğine alamet eder.

Rüyada patlamış yanardağ görmek büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine delalet eder.

Rüyada yanardağın patlamasını görmek sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada yanardağ ateşi görmek geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments