Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanardağ lavı görmek

Rüyada yanardağ lavı görmek

Rüyada yanardağ lavı görmek barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, iyi hissedileceğine işarettir.

Rüyada yanardağ lavı gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla ilgili bazı olumsuz gelişmeler canınızı biraz sıkabilir.

Rüyada yanardağı lavı görmek keyfinin olmayacağına, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına yorulmaktadır.

Rüyada yanardağdan akan lav görmek müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yanardağ lav görmek hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, her daim Allah yolunda olacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına alamet eder.

Rüyada yanardağ lavı görmek çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada yanardağ külü görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına yorulur.

Rüyada yanardağdan kaçmak statü atlayacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına alamet eder.

Rüyada yanardağın patlamasını görmek yaşam refahının düşeceğine, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine işaret eder.

Rüyada yanardağ ateşi görmek sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments