Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanardağ lav görmek

Rüyada yanardağ lav görmek

Rüyada yanardağ lav görmek elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yanardağ lav gördüyseniz:

  • Birtakım olumsuz etkiler altındasınız.

Rüyada yanardağ lavı görmek hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına yorulur.

Rüyada yanardağı lavı görmek uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına delalettir.

Rüyada yanardağdan akan lav görmek bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, bekarlar için güzel bir evliliğe, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına alamet eder.

Rüyada yanardağ lav görmek keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına delalettir.

Rüyada yanardağa tırmanmak yokluk içine gireceğine, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada püsküren yanardağ görmek borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, anlaşmazlıkların biteceğine, zaferler kazanacağına tabir olunur.

Rüyada patlamış yanardağ görmek evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine delalettir.

Rüyada yanardağ ateşi görmek çok büyük hayır duası alınacağına, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments