Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sönmüş yanardağ görmek

Rüyada sönmüş yanardağ görmek

Rüyada sönmüş yanardağ görmek sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına işarettir.

Rüyada sönmüş yanardağ gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde bazı tatsızlıklar yaşayabilirsiniz.

Rüyada yanardağ külü görmek çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine, yeni projelere atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yanardağ lavı görmek işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada püsküren yanardağ görmek yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına alamet eder.

Rüyada yanardağa tırmanmak harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yanardağdan akan lav görmek sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, kazancının ilk önce azalacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine işaret eder.

Rüyada patlamış yanardağ görmek küskünlüklerin oluşacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada yanardağdan kaçmak kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine rivayet eder.

Rüyada yanardağ lav görmek sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments