Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanan yorgan görmek

Rüyada yanan yorgan görmek

Rüyada yanan yorgan görmek kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, kalp kırıklığı olacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına delalet eder.

Rüyada yanan yorgan gördüyseniz:

  • Süregelen bir ilişkiniz varsa onda da eskisinden daha mutlu duruma girebilirsiniz.

Rüyada yanan yorgan görmek kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada çeyiz yorganı görmek kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine delalet eder.

Rüyada yorgan yıgmak sağlık sorunun kalmayacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yorgan ve nevresim görmek eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, çok daha büyük adımların atılacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ıslak yorgan görmek eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, hevesinin kursağında kalacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çiçekli yorgan görmek ticarete atılacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada birden fazla yorgan görmek kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada yorganı dikmek sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments