Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeyiz yorganı görmek

Rüyada çeyiz yorganı görmek

Rüyada çeyiz yorganı görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine işaret eder.

Rüyada çeyiz yorganı gördüyseniz:

  • Ani tepkiler verebilirsiniz.

Rüyada çeyizlik yorgan görmek kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada çeyiz yorganı görmek rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, belli bir kazanç elde edileceğine, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çeyiz evi görmek onlardan iyilik ve yardım göreceğine, rahatlayacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine rivayet eder.

Rüyada çeyiz yaptığını görmek aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, tabiri caizse can bulacağına işaret eder.

Rüyada çeyiz hazırlamak kötü günler geçireceğine, çok istenen bir şeye sahip olunacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çeyizin yandığını görmek yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, yeni bir çevre edinileceğine, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çeyize bakmak kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, kendi işinin sahibi olunacağına, hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine işaret eder.

Rüyada çeyiz alışverişi görmek tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, sıkıntıların aşılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments