Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorganı dikmek

Rüyada yorganı dikmek

Rüyada yorganı dikmek kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine, umutlarının kırılacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada yorganı dikmek gördüyseniz:

  • İyi niyetli olsanız dahi, uzun süreli arkadaşlıklarınıza veya iş birliklerinize zarar vermek istemiyorsanız düşüncelerinizi kendinize saklamanızda fayda var.

Rüyada yorganı dikmek ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine delalettir.

Rüyada yorgan yüzü dikmek düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, idealist kimse olacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına delalettir.

Rüyada yeşil yorgan dikmek eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine rivayet eder.

Rüyada yorgan dikmek eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, hayal kırıklığı yaşanacağına, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yorgan kılıfı dikmek çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına tabir olunur.

Rüyada bebek yorganı dikmek maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yatak yorgan dikmek aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına alamet etmektedir.

Rüyada yorgan çarşaf dikmek kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, elinin de bollaşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments