Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorgan yıgmak

Rüyada yorgan yıgmak

Rüyada yorgan yıgmak sorunlarının günden güne artacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, çok büyük hayır duası alınacağına, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, yakın akrabadan gelecek habere alamet eder.

Rüyada yorgan yıgmak gördüyseniz:

  • Yetersiz veya gereksiz plan, düşünce, model ya da işleri bir kenara bırakmalısınız.

Rüyada çöpe yorgan atmak itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine işaret eder.

Rüyada eskimiş yorgan görmek amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeni yorgan görmek kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yorganin altina saklanmak bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına inanılır.

Rüyada yünden yorgan yapmak insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine işaret eder.

Rüyada yolda yorgan görmek maneviyatını daha ön planda tutacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yorgancı görmek çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına tabir olunur.

Rüyada yorgan hediye almak üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments