Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiçekli yorgan görmek

Rüyada çiçekli yorgan görmek

Rüyada çiçekli yorgan görmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, yeni planlar yapacağına, ardından yeni bir işe gireceğine, sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, eksiği kendinde bulacağına, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada çiçekli yorgan gördüyseniz:

  • Olumlu atmosfer veya gelişmeler, siz dahil etrafınızdaki herkesin kendini iyi hissetmesini sağlayabilir.

Rüyada çiçekli yorgan görmek kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına rivayet eder.

Rüyada yorgan içinde para görmek büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, kısmetli bir yıl geçirileceğine, kolay ve zevkli hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada yatak yorgan yıkamak bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yorgan altında olmak Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine delalet eder.

Rüyada eski yatak yorgan görmek gerçeklere yüz çevrileceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yorganda muska görmek kafa dinleyeceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yorganlar görmek daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yanlış işler yapacağına, hidayete ermeyi de başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada yorgan ve battaniye görmek muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, maddi durumun düzeleceğine, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments