Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak yorgan görmek

Rüyada ıslak yorgan görmek

Rüyada ıslak yorgan görmek hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, bir sıkıntıya girmeye, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada ıslak yorgan gördüyseniz:

  • Mali yönden ani iniş çıkışlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada ıslak yorgan görmek eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine inanılır.

Rüyada yorganı ıslak görmek kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine delalet eder.

Rüyada ıslak deniz kumu görmek ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, hayır ve bereketin artmasına alamet eder.

Rüyada ıslak battaniye görmek sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, fakirlerin zenginleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ıslak toprak kazmak kalkınacağına, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına alamet eder.

Rüyada ıslak halı görmek şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine işarettir.

Rüyada ıslak ekmek bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine yorulur.

Rüyada birinin saçını ıslak görmek kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments