Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorgan ve nevresim görmek

Rüyada yorgan ve nevresim görmek

Rüyada yorgan ve nevresim görmek bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, mutluluğun ve kazancın azalacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine işarettir.

Rüyada yorgan ve nevresim gördüyseniz:

  • Bazı işlerde veya konularda diğerleri sizin kadar katılımcı olma havasında olmayabilir.

Rüyada yorgan nevresim görmek aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, gönül gözünün açılacağına alamet eder.

Rüyada yorgan nevresimi görmek sırrın kimselere söylenmeyeceğine, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, çok daha fazla adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada yorgana nevresim geçirmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, dertlerden kurtulmaya işaret etmektedir.

Rüyada yorgan ve nevresim görmek kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına delalettir.

Rüyada nevresim yıkamak sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada mor nevresim görmek hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada nevresim hediye etmek daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, ferah bir haneye sahip olunacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine inanılır.

Rüyada yeşil nevresim görmek sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments