Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanan kibriti söndürmek

Rüyada yanan kibriti söndürmek

Rüyada yanan kibriti söndürmek rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada yanan kibriti söndürmek gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz doğru düşünmenizi zorlaştırıyor olabilir.

Rüyada yanan kibriti söndürmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kibrit söndürmek kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada yanan kibrit görmek uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, sağlığın da bozulacağına, keyifleneceğine ve afiyette olacağına işaret eder.

Rüyada kibrit çakmak maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada kibrit istemek tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, niyetini ve kalbini bozmayan rüya sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına delalettir.

Rüyada kibrit bulmak ortamın bir hayli gerileceğine, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına yorulur.

Rüyada kibrit kutusu almak sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada yanık kibrit görmek aile hayatı içinde mutlu olunacağına, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments