Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kibrit kutusu almak

Rüyada kibrit kutusu almak

Rüyada kibrit kutusu almak çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, masrafların bu dönemde artış göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kibrit kutusu almak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya sosyal yaşamınızı ilgilendiren gelişmeler maddi durumunuzu ya da yaratıcılık gerektiren işlerinizi bir sonraki seviyeye taşımanıza yardım edebilir.

Rüyada kutu kibrit görmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına alamet eder.

Rüyada kibrit kutusu almak fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, daha çok kazanç elde edeceğine, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada kibrit kutusu görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine rivayet eder.

Rüyada kibrit söndürmek yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kibrit yaktığını görmek aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, günbegün kötüleşeceğine, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yanmış kibrit görmek yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, oldukça büyük başarılara, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada kibrit toplamak uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada kibrit istemek çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, çok farklı bir kişi olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments