Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kibrit söndürmek

Rüyada kibrit söndürmek

Rüyada kibrit söndürmek kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, parasal krizler yaşanacağına, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, evliyseniz eşle iyi geçime, şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına yorulur.

Rüyada kibrit söndürmek gördüyseniz:

  • Aşırı gerginlikler hiç beklemediğiniz sağlık problemleri yaratabilir.

Rüyada yanan kibriti söndürmek bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya alamet etmektedir.

Rüyada kibrit söndürmek gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada kibritle mum yakmak para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada yanan kibrit görmek atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kibrit görmek işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, masa başı bir işe gireceğine, neşesine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada yanmış kibrit görmek inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, ev sahibi olacağına, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kibrit toplamak istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kibrit çakmak bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments