Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kibrit istemek

Rüyada kibrit istemek

Rüyada kibrit istemek rüya sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, sonucun kişi için hayırlı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kibrit istemek gördüyseniz:

  • Maddi anlamda sizden fayda sağlamak isteyen kişiler olabilir, paranızı korumalısınız.

Rüyada kibrit istemek yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına yorulur.

Rüyada birinden kibrit almak ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kibrit bulmak daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına rivayet eder.

Rüyada kibrit yemek çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, sorunların ve engellerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada yanmış kibrit görmek bedenen de ruhen de şifa bulacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine yorulur.

Rüyada kutu kibrit görmek yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına rivayet eder.

Rüyada kibrit söndürmek rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, büyük başarıla kazanacağına yorulur.

Rüyada ölüden kibrit almak hayal edilen herşeye kavuşulacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments