Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kibrit bulmak

Rüyada kibrit bulmak

Rüyada kibrit bulmak rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, uygulayacağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kibrit bulmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınıza veya finansal konulara ait problemlerin detaylı şekilde sıralanması gerekiyor.

Rüyada kibrit bulmak Allah katında yükseleceğine, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine alamet eder.

Rüyada kibrit kutusu almak daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, çeşitli fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kibrit çöpü görmek bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kibritle mum yakmak ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kibrit yaktığını görmek barış ve sevgi ortamında bulunacağına, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine işarettir.

Rüyada kibrit söndürmek sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, durumunun git gide kötüleşeceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yanık kibrit görmek ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, rüya sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine işarettir.

Rüyada kibrit yemek daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments