Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanan kibrit görmek

Rüyada yanan kibrit görmek

Rüyada yanan kibrit görmek bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, o kimselerden menfaat göreceğine, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, borçlanarak bazı işlere atılacağına, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına işarettir.

Rüyada yanan kibrit gördüyseniz:

  • Eleştiri veya şikayetlere kulak tıkayan ya da duyduklarını diğerlerine aktarma konusunda isteksiz olan veya cesaret edemeyen kişilerle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Rüyada yanan kibriti söndürmek girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yanan kibrit görmek var olan hastalıklarının şifa bulacağına, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kutu kibrit görmek aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yanmış kibrit görmek kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına tabir olunur.

Rüyada kibrit istemek kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine alamet eder.

Rüyada kibritle ateş yakmak her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, sonunda maddi zarara gireceğine yorulur.

Rüyada kibrit toplamak parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına delalettir.

Rüyada kibrit almak rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments