Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kibrit çakmak

Rüyada kibrit çakmak

Rüyada kibrit çakmak gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, evlatlarından memnun olacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına inanılır.

Rüyada kibrit çakmak gördüyseniz:

  • Bazı yeteneklerinizi abartmanız çevrenizin sizi yadırgamasına neden olabilir.

Rüyada kibrit çakmak işlerinden de geri kalacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada kibrit bulmak sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, hak yolunda bir yaşam süreceğine delalet eder.

Rüyada kibrit çöpü görmek her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına alamet eder.

Rüyada kibrit yaktığını görmek acılarını ve kederlerini içine atacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine yorulur.

Rüyada kibrit söndürmek yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına delalettir.

Rüyada kutu kibrit görmek yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, niyetini ve kalbini bozmayan rüya sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, onu dinleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinden kibrit almak hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına işaret etmektedir.

Rüyada kibrit görmek sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments