Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanan bir yeri söndürmek

Rüyada yanan bir yeri söndürmek

Rüyada yanan bir yeri söndürmek tükettiği nefes ve para ile kalacağına, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine işaret eder.

Rüyada yanan bir yeri söndürmek gördüyseniz:

  • Karşınızda, sizin iyi niyetinizi anlayamayacak kapasitede insanlardır.

Rüyada yanan yeri söndürmek uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine inanılır.

Rüyada yanan bir yeri söndürmek kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, küslükleri gidereceğine işarettir.

Rüyada yanan ateşin söndüğünü görmek sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada yanan ateşi söndürmek ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine tabir olunur.

Rüyada yanan tüpü söndürmek hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, iş hayatında atılıma geçeceğine delalet eder.

Rüyada yanan birini söndürmek eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yanan kibriti söndürmek emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, hayırlı bir evlat olacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine delalettir.

Rüyada yanan ağacı söndürmek kazancının hiç azalmayacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments