Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanan ateşi söndürmek

Rüyada yanan ateşi söndürmek

Rüyada yanan ateşi söndürmek zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, toplumda iyi bir yer edineceğine, malını ve canını riske edeceğine, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

Rüyada yanan ateşi söndürmek gördüyseniz:

  • Son derece neşeli bir tutum içinde bulunak, onları etkileyeceksiniz.

Rüyada yanan ateşi söndürmeye çalışmak ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yanan ateşi söndürmek zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, insanların kendisine her zaman destek olacağına, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına yorulur.

Rüyada yanan ateşi suyla söndürmek eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine, kaza ve belaların çıkmayacağına işarettir.

Rüyada evde yanan ateşi söndürmek karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yanan samanı söndürmek yokluk çekeceğine, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına inanılır.

Rüyada yanan tüpü söndürmek beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yanan camiyi söndürmek yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına işarettir.

Rüyada yanan evi söndürmek aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, iyiye ve güzel olana ulaşacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments