Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanan yeri söndürmek

Rüyada yanan yeri söndürmek

Rüyada yanan yeri söndürmek sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine alamet eder.

Rüyada yanan yeri söndürmek gördüyseniz:

  • Yeni boyutlara doğru gidiyorsunuz.

Rüyada yanan bir yeri söndürmek emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada yanan yeri söndürmek yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yanan mumu söndürmek çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine inanılır.

Rüyada yanan camiyi söndürmek fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada yanan evi söndürmek kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına işaret eder.

Rüyada yanan ağacı söndürmek aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına delalet eder.

Rüyada yanan kibriti söndürmek tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına işarettir.

Rüyada yanan insanı söndürmek hayal kırıklığı yaşayacağına, gözyaşına ve kedere boğulacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments