Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanan birini söndürmek

Rüyada yanan birini söndürmek

Rüyada yanan birini söndürmek işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, sonradan da çok üzüleceğine, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine işaret eder.

Rüyada yanan birini söndürmek gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi kendiniz için yararlı hale getirebilirsiniz.

Rüyada yanan ateşi söndürmeye çalışmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, hiçbir sorun yaşanmayacağına tabir olunur.

Rüyada yanan ateşin söndüğünü görmek çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, gelişiminin hız kazanacağına inanılır.

Rüyada yanan camiyi söndürmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına işaret eder.

Rüyada yanan odunları söndürmek tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yanan kibriti söndürmek bahtının açık olacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, aksiliklerin aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yanan ateşi suyla söndürmek takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına yorulur.

Rüyada yanan araba söndürmek kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, evde tatlı bir telaş yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yanan yeri söndürmek rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments