Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanan tüpü söndürmek

Rüyada yanan tüpü söndürmek

Rüyada yanan tüpü söndürmek sevdiği bazı kişileri kıracağına, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, manevi olarak çökmekle kalmayacağına, istediği herşeye ulaşabileceğine, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada yanan tüpü söndürmek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz kadınlara karşı bilinçaltınızda taşıdığınız şüpheler yüzeye çıkabilir.

Rüyada yanan tüpü söndürmek görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, aynı karşılığı alamayacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada tüpü söndürmek her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, kişinin kazancının çoğalacağına, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına tabir olunur.

Rüyada yangın söndürme tüpü görmek iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yanan piknik tüpü görmek uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine tabir olunur.

Rüyada yanan tüp görmek dertlerin ve sorunların aşılacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, elindeki malların gideceğine işarettir.

Rüyada yanan ağacı söndürmek her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine inanılır.

Rüyada yanan odunu söndürmek getirisinden daha fazla olacağına, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına delalet eder.

Rüyada yanan evi söndürmek rahat edilecek bir projeye girileceğine, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments