Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanan ateşin söndüğünü görmek

Rüyada yanan ateşin söndüğünü görmek

Rüyada yanan ateşin söndüğünü görmek kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine işarettir.

Rüyada yanan ateşin söndüğünü gördüyseniz:

  • Evinizde bazı ufak tefek tamirat sorunları çıkabilir.

Rüyada yanan ateşin söndüğünü görmek parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada ateşin söndüğünü görmek şansının da döneceğine, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına delalet eder.

Rüyada cehennem ateşini görmek hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ateşin içinden geçmek eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına yorulur.

Rüyada ateşin içinde görmek mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, aile saadetinin de artacağına, eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kıyamet ateşini görmek sakınılan bir şeye nazar değeceğine, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada ateşin üzerinde yürümek iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine yorulur.

Rüyada ateşin üstünde namaz kılmak elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments