Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanan ağacı söndürmek

Rüyada yanan ağacı söndürmek

Rüyada yanan ağacı söndürmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, iyilik görüleceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, fırsatların elden kaçırılacağına, iyi bir zanaatkar olunacağına, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yanan ağacı söndürmek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan ya da elde ettiğiniz gerçeklere ihtiyacınız var, ardından istediğiniz hızda ilerleyebilirsiniz.

Rüyada yanan ağacı söndürmek eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada yanan odunları söndürmek eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada yanan ateşi suyla söndürmek her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, büyük başarıya ulaşılacağına rivayet eder.

Rüyada yanan bir insanı söndürmek aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yanan tüpü söndürmek duymadığı sözleri duyacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yanan kibriti söndürmek oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yanan bir şeyi söndürmek başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine delalet etmektedir.

Rüyada yanan arabayı söndürmek gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments