Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada battaniye çalmak

Rüyada battaniye çalmak

Rüyada battaniye çalmak tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına rivayet eder.

Rüyada battaniye çalmak gördüyseniz:

  • Askıda bekleyen hukuki, resmi, maddi veya kurumsal evraklarınızın üzerinden geçmeniz daha anlamlı seçimler yapmanızı sağlayabilir.

Rüyada battaniye çalmak kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada yatak battaniye görmek daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada üzerinde battaniye görmek çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, sonunda mutlu olacağına, sorunlarını teker teker aşacağına işaret eder.

Rüyada birini battaniyeye sarmak mutluluğundan olacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına yorulur.

Rüyada sarı bebek battaniyesi görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, bolluk ve bereket içinde olacağına delalet eder.

Rüyada elektrikli battaniye görmek yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına alamet eder.

Rüyada yastık battaniye görmek mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, itibar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yırtık battaniye görmek tartışmaların son bulacağına, bol muhabbette kalacağına, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments