Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanak öpmek

Rüyada yanak öpmek

Rüyada yanak öpmek işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, anne baba duaları alınacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada yanak öpmek gördüyseniz:

  • Kendi adlarına kendi koşullarını zorlayan veya kendileri açısından zayıf anlaşma koşulları oluşturan kişiler sizin için yararlı sonuçlar oluşmasına neden olabilir.

Rüyada sevdiğin kişinin yanağından öpmek eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğini yanağından öpmek çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, kimseden korkmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yanaktan öpmek çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, en çetin zorlukların aşılacağına, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini yanaktan öpmek bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine alamet eder.

Rüyada eşini yanağından öpmek sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada bir kadını yanağından öpmek özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada ölmüş babayı yanağından öpmek sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bi erkeği yanaktan öpmek emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments