Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini yanaklarından öpmek

Rüyada birini yanaklarından öpmek

Rüyada birini yanaklarından öpmek gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, kimseye minnet etmeyeceğine, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, düşünmeden hareket edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini yanaklarından öpmek gördüyseniz:

  • Ev, aile veya sağlık başlıklı konularla ilgilenmeniz gerekebilir.

Rüyada sevdiğin kişiyi yanağından öpmek sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen rüya sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kişinin yanağından öpmek zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğinin yanağından öpmek her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada babayı yanaktan öpmek kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine delalet eder.

Rüyada yanaktan birini öpmek çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine, birlikte bazı işler yapılacağına, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kızı yanaktan öpmek ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine işaret eder.

Rüyada bir erkeği yanağından öpmek konfor içinde yaşayacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilini yanağından öpmek amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, çarelere kavuşacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments