Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişiyi yanağından öpmek

Rüyada sevdiğin kişiyi yanağından öpmek

Rüyada sevdiğin kişiyi yanağından öpmek beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, mutlu günlerin yakında olduğuna, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiyi yanağından öpmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var veya sevdiğiniz kişilerle eğlenceli zaman geçirebilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişiyi yanaktan öpmek aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına yorulur.

Rüyada sevdiği kişiyi yanağından öpmek mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, sorunların sürekli artacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişiyi yanağından öpmek iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, rahatının bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişinin yanağından öpmek kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına delalettir.

Rüyada aşık olduğun kişiyi yanağından öpmek bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğini yanağından öpmek ruhlarına mevlit okutacağına, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin yanağından öpmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, arif kimselerden sayılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin kızı yanaktan öpmek yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments