Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tek yanaktan öpmek

Rüyada tek yanaktan öpmek

Rüyada tek yanaktan öpmek elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına inanılır.

Rüyada tek yanaktan öpmek gördüyseniz:

  • Davranışlarınızı hep başkaları ne düşünür diye yönlendirmeniz, hayatı size zehir ediyor.

Rüyada tek yanaktan öpmek sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kızı yanağından öpmek hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini yanaktan öpmek sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, kendi işine kavuşacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir bayanı yanağından öpmek toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada aşık olduğun kişiyi yanağından öpmek hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, çocuklarının fazla olacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş birini yanağından öpmek kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına rivayet eder.

Rüyada yanaklardan öpmek zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına yorulur.

Rüyada sevgilini yanağından öpmek maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments