Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanak sevmek

Rüyada yanak sevmek

Rüyada yanak sevmek zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, emeklerinin yarıda kalacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yanak sevmek gördüyseniz:

  • Kendikendinizi etkilemekten vazgeçmelisiniz.

Rüyada sevdiğinin yanağından öptüğünü görmek oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin kızı yanağından öpmek emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hevesinin kursağında kalacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğinin yanağını sıkmak sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin kızı yanaktan öpmek sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi yanaktan öpmek sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişinin yanağından öpmek ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğini yanağından öpmek eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, güzelliklerle dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin yanağını okşamak girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, fesada ve haksızlığa karışacağına, çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments