Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanaklardan öpmek

Rüyada yanaklardan öpmek

Rüyada yanaklardan öpmek kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, pek çok kişiye yanında iş vereceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, evdeki birinin yolculuk yapacağına, hayallerine kavuşacağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına rivayet eder.

Rüyada yanaklardan öpmek gördüyseniz:

  • Maddi ya da yaratıcılık gerektiren işlerle ilgili konularda beklenmedik kişilerden gelen teklif ya da önerilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada yanaklarından öpmek hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada sevgilini yanağından öpmek çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin yanağından öpmek kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin insanı yanağından öpmek dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, sağlık sorunlarının son bulacağına, evde tatlı bir telaş yaşanacağına alamet eder.

Rüyada babayı yanaktan öpmek yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına delalet eder.

Rüyada erkeği yanaktan öpmek akrabayla araya mesafe konulacağına, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin kişiyi yanaktan öpmek alkış alacağına ve itibar göreceğine, sonradan da çok üzüleceğine, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine işarettir.

Rüyada yanakta öpmek ferah bir eve geçileceğine, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments