Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babayı yanaktan öpmek

Rüyada babayı yanaktan öpmek

Rüyada babayı yanaktan öpmek kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, amaçlarınızın gerçekleşeceğine, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına alamet etmektedir.

Rüyada babayı yanaktan öpmek gördüyseniz:

  • Bazı toplantılara katılmanız veya uzun zamandır gitmediğiniz yerlere gitmeniz eski bir tanıdıkla yeni fırsatlar yakalamanızı sağlayabilir.

Rüyada babayı yanaktan öpmek elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, parasının ve makamının artacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş babayı yanağından öpmek çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, sıkıntı ve zahmet çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yanağından öpmek yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir bayanı yanağından öpmek sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına işaret eder.

Rüyada erkeği yanaktan öpmek yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir erkeği yanağından öpmek yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine delalettir.

Rüyada kızı yanağından öpmek sakınılan bir şeye nazar değeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilini yanağından öpmek rahata kavuşmaya, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, yeni iş teklifleri alacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments