Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanakta şişlik görmek

Rüyada yanakta şişlik görmek

Rüyada yanakta şişlik görmek kazancın katlanacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine rivayet eder.

Rüyada yanakta şişlik gördüyseniz:

  • Kuvvetinizin farkındasınız.

Rüyada yanağın şiştiğini görmek küs kimselerin barışacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine yorulur.

Rüyada yanağını şiş görmek çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yanakta şişlik görmek korkularından kurtulacağına, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada şiş yanak görmek yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, rüya sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, şöhretli biri olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yanağının şiştiğini görmek mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, yaşadığı muhitin yenileneceğine, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada şişmiş yanak görmek daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına inanılır.

Rüyada yanak sıkmak yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine işarettir.

Rüyada yanaklarından öpülmek dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, kalkınacağına, ilerleyeceğine, işlerinin yaver gideceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments