Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanağını delik görmek

Rüyada yanağını delik görmek

Rüyada yanağını delik görmek tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına, yeni hobiler edinileceğine, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza delalet eder.

Rüyada yanağını delik gördüyseniz:

  • Geç sonuçlanmış bir iş, her şeye rağmen, hiç sonuçlanmamış olandan iyidir.

Rüyada yanağını delik görmek sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine alamet eder.

Rüyada yanakta delik görmek adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına inanılır.

Rüyada yanak sıkmak hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, tamamen içine kapanacağına, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına alamet eder.

Rüyada şiş yanak görmek çok güzel gelişmeler yaşanacağına, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin yanağını okşamak rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, arkadaştan görülecek faydaya delalet eder.

Rüyada bir bayanı yanağından öpmek arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkeği yanaktan öpmek yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, onu cesaretlendireceğine yorulur.

Rüyada bir erkeği yanağından öpmek hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments